Familieejet siden 1957

Vores historie

Aktivitetsområderne er løbende udvidet

I 1957 etablerede Ancher Kusk enkeltmandsfirmaet Sejling Smedje- og Maskinforretning, hvis aktivitet var reparation af landbrugsmaskiner. Siden er aktivitetsområderne løbende udvidet.

Den 1. januar 1990 blev virksomheden omdannet til ApS, og samtidig indtrådte sønnen Svend Aage Kusk som medindehaver i den daglige ledelse. Firmanavnet ændredes til Sejling Smedje ApS. 1. januar 1997 fratrådte Ancher Kusk ledelsen i Sejling Smedje ApS.

Sejling Smedje ApS er medlem af TEKNIQs garantiordning, og herigennem tilsluttet VVS-branchens garantiordning og VVS branchens Q-kontrol. Virksomheden har såvel oliefyrscertifikat som A og B-certifikat til naturgas.


Vi disponerer over et tidssvarende produktionsapparat, som løbende suppleres og fornys i takt med ændrede metoder og krav. Jævnlig deltagelse i relevante kurser - bl.a. kvalitetssikringskursuser for håndværksvirksomheder betyder; at virksomheden og dens medarbejdere konstant er på højde med de nyeste landvindinger.

Sejling Smedje ApS står godt rustet til opgaver, som uanset art og størrelse vil blive løst ved hjælp af moderne teknik - og stadig med udgangspunkt i de rige håndværkstraditioner, der har været virksomhedens kendemærke siden 1957.

Elite Smiley - 2014

Sejling Smedje har fået tilkendt en Grøn Elite Smiley

Link til Ankenævnet for Tekniske Installationer

Få et uforpligtende tilbud