Professionel og grundig VVS arbejde for private og erhverv

Autoriseret VVS installatør i Silkeborg, Kjellerup og omegn

VVS

Har du brug for en VVS installatør?

Hvis dine rør er utætte eller badeværelset skal renoveres er Sejling Smedje din lokale samarbejdspartner. Vi har i mere end 60 år udført Aut. VVS- og kloakarbejde for private og erhverv. 

Vi udfører alt i VVS fra spjældarbejde til større energirenoveringer med stor ekspertise og øje for detaljen.

Ring til os på 86 85 50 65, hvis du skal bruge autoriseret VVS arbejde i Silkeborg & omegn.


Vi løser alle typer VVS arbejde, eksempelvis:

  • Renovering og etablering af badeværelse
  • Varmesystemer
  • Service af olie- og gasfyr
  • Ventilation og klimaanlæg
  • Nyt køkken eller renovering dit gamle
  • Gas og vand – fx installation af gaskomfur


Vi renoverer og installerer VVS med fokus på service og kvalitet

Vi kan både klare de store udfordringer og de små rutineopgaver. Uanset opgavens art, gør vi altid vores yderste for at levere et godt og holdbart stykke arbejde, som gør vores kunder tilfredse.

Som medlem af TEKNIQs garantiordning, er du sikret som kunde. Vi lever op til strenge kvalitetskrav og går ikke før opgaven er udført ordentligt.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os
Grundig VVS installation

Grundig VVS installation med baggrund i erfaring

Når vi udfører VVS arbejde, vælger vi de bedste materialer og løsninger. Vi kender ikke til at hoppe over, hvor gærdet er lavest.

Vi dækker Silkeborg omegn eksempelvis Bjerringbro, Hammel og Kjellerup. Vores kunder strækker sig fra "fru Jensen" til større virksomheder.

Stoppet afløb?

Hvis du har et stoppet afløb i køkken, badeværelse eller kælder er vi den rigtige VVS-virksomhed. Udover at være aut. VVS-installatør har vi også en kloakmester. Derfor kan vi løse opgaver, som mange andre VVS'ere ikke kan. Du kan derfor trygt kontakte os uanset, hvad dit problem måtte være i relation til dine vandinstallationer. Vi udfører kloakrenovering. Du kan læse mere om kloakservice her.

Renovering af badeværelse

En af vores spidskompetancer indenfor VVS-installation er nybyg og renovering af baderum. Vi samarbejder med nogle af de bedste leverandører af armaturer, toiletter, gulvvarme og andre badeværelsesinstallationer. Vi kan hjælpe dig med at få det badeværelse, du drømmer om. 

Vi går op i, at have tilfredse kunder

"Jeg har haft Sejling Smedje ude og lave kloak og vvs arbejde. De får mine varmeste anbefalinger, og det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger dem." 
Kundeudtalelse fra bruger på Facebook november '16

Besøg gerne vores Facebook profil og giv os en anmeldelse.